Nieuwsbericht

Wij zijn druk bezig om onze collectie uit te breiden! Bij OONA wijken wij af van vaste winter en zomercollecties. Veel van onze items kun je het hele jaar door dragen, afhankelijk van hoe je ze combineert. Graag verrassen wij jou regelmatig met nieuwe modellen. Binnenkort verwachten wij dan ook nieuwe items. Zoals de mooie totebags in diverse kleuren. Deze shopper neem neem je overal mee naartoe. Naast kleuren die vast in de collectie blijven hebben we ook diverse kleuren waar slechts enkele stuks van zijn. Dus wees er snel bij!

Ook vind je binnenkort onze bikerjacks in de collectie. Classics die binnen iedere garderobe een blijvertje zijn. Hoe meer je ze draagt, hoe mooier ze worden. Hiervan zullen we twee varianten hebben: de iets stoerdere en een wat klassieker model. 

Tenslotte verwachten we ook twee modellen shorts: Een Comfort Fit model met elastische tailleband en steekzakken en een High Waist model met een knoopceintuur. Allebei de modellen kun je het hele jaar door dragen. Lekker met blote benen in de zomer en in het najaar of winter met een maillot en een paar mooie laarzen of booties eronder. Benieuwd naar sneak previews? Volg dan onze socials waar wij jou op de hoogte houden.